Webinar BEST Academie

Misschien heb jij je al aangemeld voor de digitale BEST test introductie bij de elearning-omgeving van de BEST Academie

 Wij nodigen je van harte uit voor de achtdelige intervisie-webinar cyclus 2023 Kom uit de tas.

Per webinar van ongeveer een uur vertellen Lianda en Ineke meer over de Koppentest, en wordt een casus besproken. Tijdens het webinar heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Als team van (ervaren) BEST therapeuten zitten we allemaal klaar om vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

Na afloop ontvangt je een terugkijklink per e-mail. Wel dien je je hiervoor aan te melden en ingeschreven zijn voor het webinar.

Het intervisie webinar is toegankelijk voor (oud)cursisten  en BEST gebruikers die eerder zijn opgeleid, en de poppen weer willen gebruiken in hun praktijk.

Na aanmelding wordt de inlogcode naar je toegestuurd.

Het zou fijn zijn je daar te ontmoeten. We sturen je de link voor TEAMS uiterlijk de maandag ervoor toe.

“De waarde van de laatste verdiepingscursus en de webinars was al snel duidelijk. Mooi hoeveel meer nuance de crossmatching en kennis van de elementen (incl. Inekes oneliners) en de menselijke complexen brengen in een poppenkeuze 🤩- Ruud

“Wat een leerzaam webinar was dat! Erg helpend bij het doorgronden van de poppen. Volgens mij moet je dat integreren in de opleiding zelf, voor mij als niet-acupuncturist is dit soort informatie een must. Dank je wel dus :)” – Marleen

“Natuurlijk ben ik er weer bij! laughing “- Elvine